Feedbacks - Zsolt Lengyel

" Már nagyon vártam, hogy mindenkivel megoszthassam Zsolt mesés képeit, melyeket a kreatív fotózásunkról készített! 📷📷Mikor Dávid megkérte a kezem👩‍❤️‍💋‍👨💍, és egyik este közösen megbeszéltük esküvőnk dátumát, másnap első dolgom volt Zsolt Lengyel megkeresni, mivel már évek óta követem lélegzetelállító munkásságát - Zsolt Lengyel Photography- , és tudtam, hogy mennyire elfoglalt. De hatalmas szerencsém volt. Mikor felvettük a kapcsolatot, Ő is igent mondott:). Egy „Wedding experience” csomagról kaptunk tájékoztatást, amely nem csak a csodás fotókat foglalta magába, hanem ténylegesen egy olyan felejthetetlen élményt, amelyet csak Zsolt és csapata tud nyújtani. A képeket szerintem nem kell külön méltatni, magukért beszélnek. Minden mozdulat, minden helyszín, minden beállítás Zsolt eszméletlen fantáziájának szüleménye. Minden fotón őszinte a mosoly, hiszen folyamatosan szórakoztatott minket, hogy a fél napos fotózás egy maradandó élmény legyen. Mindenki tudja rólam, aki ismer, hogy én a szavak embere vagyok, most mégis nehezemre esik mindazt megfogalmazni, hogy mennyire boldogok és elégedettek vagyunk, hogy Őt választottuk fotósunknak. Ezeket a képeket büszkén fogjuk megmutatni gyermekeinknek, unokáinknak, hiszen egy életre szóló csodát alkottál rólunk. Könnyeimmel küszködve írom ezeket a sorokat, még az esküvőnk mámorító boldogságától ittasan, és ezúton is szeretnénk még egyszer megköszönni, hogy ránk szántad az időd, munkádat, tehetségedet. Köszönjük az esküvőn nyújtott profi munkátokat is, és a diavetítést is, melyet visszatapsolt másodjára is a közönség. " 

Anita és Dávid


" Kedves Zsolti! Néhány perccel a ceremónia előtt, mikor már minden sürgetett, azt mondtad nekünk, hogy nyugi, nélkülünk úgysem kezdődik el semmi. És milyen igaz! Az a nyugalom, ami akkor belőled áradt és az a pimasz mosoly, ami az arcodon volt - ami szinte mindig ott van – olyan megnyugtató volt, hogy tényleg elhittük, minden rendben lesz. De tőled vált minden komollyá is. Hetekkel korábban még csak egy gondolat volt a Nagy Nap, te már akkor is komolyan vetted a feladatot és kész táblázattal álltál elő, hogy igazán megismerj minket. Azért nem írunk a képeidről, mert azt mindenki pontosan látja, hogy milyen csodákat tudsz alkotni. Azt viszont talán kevesen tudják, amikor a fotókat nézegetik, hogy mennyire lelkes, vidám és leleményes fickó vagy! Köszi, hogy velünk voltál! Sokat jelent nekünk a profizmusod, a vidámságod és a barátságod! "

Ali és Máté


,,Kedves Zsolti! Az esküvői előkészületeink első pillanataitól egyetértettünk abban, hogy kiemelten fontos számunkra a fotós személye, hiszen így tudjuk majd a Nagy Nap eseményeit újra és újra megélni a képeket nézegetve. Ezért esett Rád a választásunk! Az elképzeléseink átbeszélésekor már nagyon szimpatikus volt a pozitív, lelkes hozzáállásod és hogy mindenre megtalálod a legjobb kivitelezési lehetőséget. A munkád minden pillanatban igazolta, hogy a legjobb döntést hoztuk meg! 🙂 Az esküvőnk napján kihoztad minden helyzetből a maximumot, közvetlen stílusoddal a teljes násznéppel megtaláltad a közös hangot és egyedi ötleteiddel feldobtad a fotózást. A kreatív fotózásunk során pedig minden várakozásunkat felülmúltad 🙂 Előtted nincs lehetetlen, ha egy jó beállításról van szó, legyünk akár szakadó esőben vagy a turistákkal teli Citadellán... minden helyzetet megoldottál és így a képeinknek külön története is van 😅 Úgy gondoljuk, hogy egyedülálló, amit képviselsz, minden mozdulatodban megmutatkozik, hogy szenvedélyed a munkád és mindvégig maximalizmusra törekszel. Ezúton is nagyon köszönjük, hogy életünk eddigi legszebb napját Te örökítetted meg! ☺️ "

Zsófi és Dani" Kedves Zsolti! Fantasztikus élményben volt részünk azáltal, hogy Te készítetted a kreatív, valamint esküvői képeinket. Nagyon élveztük a kreatív nap minden percét, még a naplemente utáni 10 fokban is mosolyt tudtál csalni az arcunkra: ) Az instrukcióid és hozzáértésed által mindenkiből ki tudod hozni a maximumot. A képek profik, gyönyörűek, és már alig várjuk, hogy láthassuk az összeset! ;) Ja, és mindenki odavan a képekért!! :) :) nagyon köszönjük!!! " 

Mariann és Gábor" Zsolti nem egy szokványos esküvői fotós, hanem ő a "LENGYELZSOLTI", s ez egyben jelenti a profizmust, a kreativitást, az egyediséget, a humort, a jókedvet, a türelmet a néha-néha pontatlan, ideges, bénázó párok számára. Nagyon nagy könnyebbség volt, hogy Te készítetted el a fotóinkat, s egyben egyfajta trénere is voltál a felkészülésnek. Mindenkivel megtaláltad a hangot: "SophiaLorentől, G.I.Joe-n, az atyán keresztül még egy "részeg" turistát is sikerült kezelned. Kívánjuk minden párnak, hogy az időpont és a helyszín lefoglalása után első útja Lengyel Zsoltihoz vezessen, mert akkor biztosak lehetnek abban, hogy minden tökéletesen alakul. Köszönjük, találkozunk az 50. házassági évfordulónkon, már most írd be a naptárba, stipi-stopi. "
Zsófi és Imi


" Nagyon nehéz szavakba önteni azt az élményt, amit a Zsoltival töltött közös idő nyújtott nekünk. Nem csupán egy profi fotóst ismerhettünk és szerethettünk meg benne, hanem valakit aki szívvel lélekkel részt vett életünk legszebb napjának szervezésében nem csak a nagy napon hanem azt megelőzően is. :)  Együtt tervezgetett velünk már a kezdetektől, megosztotta velünk a korábbi esküvőkön szerzett tapasztalatait és nem volt olyan váratlan szituáció, amire ne tudott volna megoldást találni. A násznépünk el volt ragadtatva a közvetlen stílusától (angolul és magyarul egyaránt), a slideshow és kreatív háttér minősége pedig hab volt a tortán a szemükben. Sokáig a fülünkben csengenek majd azok a szófordulatok amikkel időnkként a megnyugtatásunkra máskor pedig a felélénkítésünkre sietett. :)  A kreatív fotózáson minden helyszínen kihozta belőlünk a maximumot, s közben olyan jól szórakoztunk, hogy csak úgy repült az idő.. észre sem vettük, hogy eltelt a nap, talán azért mert Zsolti fáradhatatlan pörgéséből ránk is átragadt egy pici. A leghálásabbak mégis talán azért vagyunk amiért lényével és profizmusával hozzájárult ahhoz, hogy felejthetetlen és csodálatos legyen a mi nagy napunk.. Köszönünk mindent Zsolti! ♥"

Évi és Pisti" Zsoltiról nehéz beszélni pár szóban,és összefoglalni mindazt amit ő képvisel egy esküvőn,és az előtte lévő fotózáson...:) nemcsak nagyszerű szakember,de nagyszerű ember is, és barát, amit már tapasztalhatunk egy ideje! Teljesen maximalista,amíg nem lát tökéletesnek valamit addig nem adja ki a kezéből.. :) ha pedig a hangulat lenne laposabb,akkor is számíthatunk ra! Mindenkinek tiszta szívből csak ajánlani tudjuk,nála jobbat úgysem talál senki!!!!! :D "
Herta és Norbi" Kedves Zsolti! Nagyon boldogok vagyunk, hogy együtt dolgozhattunk Veled és végig kísérted életünk legfontosabb napját, és az azt megelőző kreatív fotózást! Már az első találkozásnál tudtuk a munkáid csodálva, hogy az A bizonyos nekünk Te leszel! Nézegetve a csodaszép fotóid csakis a maximalizmusodról és a szakmai profizmusodról árulkodtak korábban is. Szinte beszélnek a fotóid. És nem utolsó sorban a személyiséged, a lényed, a hangulat, amit kialakítottál a csütörtöki fotózáson és a nagy napon egyaránt mindenkit magával ragadott! Büszkék vagyunk a közös munkánk gyümölcsére. Köszönjük hát Neked, a legeslegeslegjobb vagy!!! Már csak annyit mondanánk, hogy nice and easy! :P :)  "Gréti és Csabi" Véletlenül találtam rá egy képre amit Zsolti készített, és már akkor biztos voltam benne, hogy Őt szeretném felkérni, örökítse meg a Nagy napunk pillanatait. A személyes találka után a személyisége is belopta magát a szívünkbe. A kreatív fotózás leírhatatlan jó hangulatban telt el és a profizmusa is lenyűgözött bennünket. Ha újra kéne kezdenünk az esküvőnk szervezését, akkor is Ő lenne az első akit megkeresnénk és felkérnénk tartson velünk életünk legszebb napján :) " 

Virág és Balázs" A képeid egytől egyig magukért beszélnek... egyedi, profi és gyönyörű az összes! Már az első pillanattól fogva tudtuk, hogy nagyon jó döntést hoztunk, amikor Téged kértünk fel. A kreatív fotózás hangulatát imádtuk, a humorod és természetességed teljesen magával ragadott minket és rengeteget segített abban, hogy egy ilyen, számunkra szokatlan helyzetben is képesek legyünk helyt állni. Az esküvő napján is rengeteg támogatást kaptunk Tőled, amiért külön hálásak vagyunk! A fáradhatatlan maximalizmusod pedig csodálatra méltó! Nagyon köszönünjük Neked és a csapatodnak, hogy megörökítettétek életünk eddigi legszebb napját!:)  "
Vivien és Ákos" Nagyon szerencsésnek érezzük magunkat, hogy Zsolti fotózott minket az esküvőnkön. Vitathatatlanul profi, a képei magukért beszélnek! Egy percig sem éreztük feszélyezve magunkat a fotózás alatt, a humorával nagyon jól tudja oldani a feszültséget, ami valamilyen szinten minden jegyespárban ott van ilyenkor. Ajánljuk továbbá mindenkinek, aki hozzánk hasonlóan nemzetközi esküvőt szervezne, mivel kiválóan tud angolul és nagyon könnyen megtalálja a hangot a magyarul nem beszélő vendégekkel is! "

Anikó és Bo" Zsoltihoz és csapatához hasonlóval mèg soha nem találkoztunk! Leírhatatlan élményt adott a jegyes fotózás, a kreatív és az esküvői fotózás is, a hangulat csodás volt, maximalizmus, odaadás,emberség,hatàrokat nem ismerő profizmus egy fantasztikus külön élményt biztosított számunkra a nagy napunkon! A legkevésbé sem voltunk kamerákhoz szokva, de ez a képeinken sem és rajtunk sem làtszott a fotózàsok alatt! Zsolti különleges képességei tették lehetővé, hogy nem egy hétköznapi fotózàson vettünk csak részt, hanem egy örök élményt kaptunk tőle és a ceremóniàn is szàmíthattunk hangulatfelelősként is rà! Tiszta szívűnkből ajànlani tudjuk mindenkinek, a lehető legjobb választás lesz szàmotokra és egy örök élmény! "

Virág és Krisztián