Szeretnéd maradandó emlékként megörökíttetni babavárásod boldogságát?


Exkluzív lehetőséget biztosítok számotokra ehez: Folyamatosan bővülő nemzetközi prémium kismama ruha kollekcióimat is elérhetővé téve, számomra a legfontosabb, hogy jól érezd magad és igazi élményként éljétek meg a fotózást. 
Miskolci studiomban  - akár kültéri helyszíneken is - elegáns, letisztult, "fashion style" stílusban örökítem meg a babavárás csodáját számotokra. 

Kismamák visszajelzései

“ Zsoltival először a legjobb barátnőm esküvőjén találkoztunk. A hangulat, amit ott varázsolt fantasztikus volt. Mindenkit megnevettetett, ellazultunk, nem feszültünk be a fényképező látványától. Akkor el is döntöttük, hogy bármilyen fotós alkalomra őt fogjuk hívni. Így egy percig nem volt kérdés, amikor aktuális lett a kismama fotózás, kit keressek meg.😊 Gyorsan válaszolt, hamar sikerült egyeztetnünk időpontot. A képek készítésekor pedig megint nem kellett csalódnunk benne. Profi fotós, rengeteg nevetés, jókedv.😊 Minden részletre odafigyel, rugalmas, precíz. Gyönyörű képek készültek, amiket a megbeszéltek szerinti időben megkaptuk. Mindenkinek csak ajánlani tudom, mert a profi képek mellett, hatalmas élményt is nyújt.😊 “

“ Az esküvői fotózásunk után, nem volt kérdés, hogy amikor megtudtuk, hogy kisbabát várunk, megkeressük Zsoltit, hogy szeretnénk, ha életünk ezen gyönyörű szakaszát is Ő örökítené meg. A kismama fotóinkat egy természetközeli helyszínen szerettük volna elkészíteni, ezért ezt meg is említettük Zsoltinak. Milyen jól tettük, hiszen energiát és időt nem spórolva gyönyörű helyszíneket fedezett fel nekünk, így a képek pont olyan hangulatot tükröznek, mint amit megálmodtunk. Alig várjuk, hogy hamarosan már hármasban a kislányunkkal együtt találkozzunk Zsoltival és újabb gyönyörű képekkel gazdagodjon a családi albumunk. Köszönjük szépen: Szandi és Szabi 😊 ”

" Zsolt munkái híresen a legjobbak közé tartozik. Ajánlata verhetetlen volt, a ruhái lenyűgözően gyönyörűek, Zsolt hozzáállása, türelme és humora pedig mindent vitt. Egy izgő-mozgó gyerkőccel érkeztünk a kismama fotózásra, akivel azonnal megtalálta a közös hangot, és abszolút le tudta kötni a figyelmét a fotózás idejére. Nagyon sok nevetés volt és a végeredményben pedig rengeteg őszinte mosolyú kép. Nem is tudok rá mást mondani, jövünk máskor is, élmény volt!! "

" Mikor kiderült, hogy kisbabánk lesz, eldöntöttük, hogy szeretnénk megörökíteni ezt a csodás időszakot. Aztán egyik délután megláttam Zsolti képeit és tudtam, hogy Őt szeretnénk felkérni erre a feladatra. Azonnal írtam neki, és Ő szinte azonnal válaszolt is. Megbeszéltük az időpontot. Nagyon segítőkész volt. A fotózás nagyon jó hangulatban telt. Alapvetően nem szeretem, ha fotóznak, ami látszik is az arcomon, de Zsolti hamar feloldotta bennem/bennünk ezt a gátlást. A fotózás nagyon jó hangulatban telt az elkészült fotók pedig önmagukért beszélnek. A legjobb döntés volt Őt választani. Ami biztos, amikor a kisbabánk megszületik és babafotózásra megyünk, a képeket Zsolti fogja készíteni. Csak ajánlani tudom! Tényleg nagyon profi :) "

" Egy ideje már nézegettem Zsolti képeit, és minél többet láttam, annál biztosabb voltam benne, hogy szeretném ha Ő készítené a kismama képeinket, elvégre ezt a csoda időszakot megfelelően kell megörökíteni. Nem sűrűn fotóznak minket ilyen közegben, de Nekik köszönhetőn nagyon gyorsan ment a feloldódás és egy nagyon jó hangulatú fotózás lett belőle. Nem is kérdés, hogy a születendő babánk első itthon töltött napjait is Vele szeretnénk megörökíttetni! Köszönjük szépen mégegyszer! ☺️ "