ME- Közgazdász Bál - 01 - dekor-018

Rendezvény Fotózás

Kelet-Magyarország minden évben nagy mennyiségű vállalati rendezvénynek ad otthont. Legyen szó konferenciákról, céges meetingekről, ünnepségekről, bálokról vagy évzáró rendezvényekről. Szakmai tudásom és több, mint 10 éves rendezvényfotós tapasztalatom technikai felszereltségemmel kiegészítve biztosítja megbízóim számára, hogy minden alkalommal kivételes minőségű képeket kapjanak.


Tudom, milyen fontosak a pozitív hatást gyakorló képek a marketing szempontjából. Minden rendezvényen arra összpontosítok, hogy bemutassam azokat a fontos részleteket, amelyek elkészítésén a szervezők keményen dolgoztak, valamint a résztvevők közötti interakciókat. Olyan képeket készítek, amelyek visszaadják, hogy milyen jól érezték magukat, és a társított márkákhoz milyen pozitív emóciókkal kapcsolódtak.


Lehetőség van bármilyen méretű rendezvény fotó dokumentálására, szükség esetén, akár több fotóst is biztosítva.

A fényképezés mellett élménydús, egyedi kiegészítő fotós lehetőségeket is kínálok, amelyek segítik a rendezvény pozitív visszhangját és a résztvevők szórakozását.

Funbooth

A fotók gyors, könnyű és egyben privát elérését - akár jelszóval is védett - webes galériákkal biztosítom, melyen a cég vagy a rendezvény szponzorának logója is feltüntethető.  Ügyfeleimnek lehetőségük van a képeket évekre visszamenőleg is bármikor elérni. 


A díjképzés a kitelepülésen és az azutáni egymást követő munkaórákon alapul.Rendezvényekre Kihelyezett Üzleti Portré Fotózás

Konferenciák, illetve egy adott cég munkatársainak találkozója remek lehetőséget biztosít, hogy konzisztens üzleti portrékat készítsünk a résztvevőkről  - a rendezvény helyszínére kihelyezett stúdiónkkal - a jövőbeni profi és egységes megjelenésükhöz az üzleti kommunikációban.

  • Untitled photo
  • Untitled photo
  • Untitled photo
  • Untitled photo

Elégedett vállalati ügyfeleim

Készen áll a közös munkára?

Vegye fel velem a kapcsolatot még ma, hogy elkezdhessük a fotózás megtervezését!

Ajánlott Rendezvény Helyszínek

  • TISIA_LOGO_2_COLOR_PANTONE-2