Untitled photo

Üzleti Portré Fotózás Kelet-Magyarországon

Ha éppen ezt az oldalt nézed, akkor már tudod, hogy a remek üzleti portré fontos vállalkozásod számára. Nem számít, hogy az egyszemélyes vállalat vagy a Fortune 500 vállalat egyike.

Nem gondolod, hogy itt az ideje, hogy frissítsd az üzleti portrédat valami profibbal? Itt az ideje elengedni azt a szelfit, amit évekkel ezelőtt készítettél! Üzleti portrékat készítek weboldalad, e-mail aláírásod, social media profiljaid, LinkedIn oldalad, blogod, kiadványaid és marketing anyagaid számára, melyek bemutatnak Téged és a Brand-ed a lehető legjobb módon.

A professzionális üzleti portré hitelesíti a szaktudásod.

Képzeld el, milyen új üzleteket vonzhat be azáltal, hogy felkérsz egy high-end fotóst!


Miért fontos a professzionális üzleti portré a „personal brand” számára?

„Te vagy a márkád!” Ez a valóság a mai online üzleti környezetben. Az üzleti portré fotód az, amit az ügyfelek először látnak, amikor meglátogatják a weblapod, Facebook profilod, vagy LinkedIn oldalad.

Tudtad, hogy a LinkedIn a leginkább ajánlott platform a szakmai kapcsolatok és karrier lehetőségek kialakításához? Semmi sem fontosabb, mint az online jelenlét. Egy rossz üzleti portré által elrettenthetsz embereket és ezzel üzleteket veszíthetsz! Győződj meg róla, hogy az üzleti portré fotód tartós, pozitív benyomást kelt minden aspektusból.

Ha Kelet-Magyarország területén vagy megtalálható és olyan üzleti portré fotóst keresel, aki kreatívan megvilágított, professzionálisan feldolgozott képeket készít, hogy a legjobb fényedben tündökölj, akkor jó helyen jársz az oldalamon. Nézd meg a lehetőségeimet!


Egyéni Üzleti Portrék

  • Untitled photo
  • Untitled photo
  • Untitled photo

Nézz meg néhány példát egyéni üzleti portréimból! Ezek pozitív kisugárzást árasztó, letisztult, professzionális és jól szerkesztett fotók, amelyek tökéletesek a munkádhoz. Ügyfeleim ezeket a képeket többek között közösségi profiljukon és marketing anyagaikban használják a maximális hatás érdekében.

Együtt fogunk dolgozni veled olyan képek készítésén, amelyek a vállalkozásodnak nagyszerű megjelenést biztosítanak, miközben a vizuális márkaépítést is segítik.

Miskolci fotóstúdióm a belvárosban található, ott rendelkezésedre állok, vagy mobil stúdiót is elhozhatok hozzád.

Különféle népszerű, illetve egyedi és kevés helyen megtalálható háttérszín áll rendelkezésre a stúdiómban: sötét és világos szürke, tengerész és világos kék, bordó, zöld, napsárga és fehér.

Üzleti portré specialistaként tudom, miként lehet ragyogó felvételeket készíteni rólad, amelyek azt a személyiséget sugározzák, amit mutatni szeretnél. Ügyfeleimnek csak annyit kell tenniük, hogy időpontot foglalnak és eljönnek a fotózásra. Akár ideges vagy zaklatott vagy, csak gyere be a stúdiómba és majd én gondoskodok mindenről. Egyéniségem hatására hamar elfelejted, hogy fotózáson veszel részt. Büszke vagyok rá, hogy hosszan tartó üzleti kapcsolatot alakítok ki ügyfeleimmel és biztosítom őket, hogy a fotózásuk ragyogó eredményekhez vezet. Tehát ne izgulj, hogy fotogén, kellően magabiztos vagy-e, a Zsolt Lengyel Photography-nál mindig sztár leszel!

Készen állok, hogy a Te és Vállalkozásod számára is megvalósítsam őket!


A fotózás díjazása

Díjazásaim úgy lettek kialakítva, hogy rugalmasságot nyújtsanak számodra, amire éppen szükséged van. Akár csak néhány tökéletesen elkészített képet szeretnél, vagy sok opcióra van szükséged, pontosan azt kaphatod meg, amit szeretnél.


Mini Session

Untitled photo

A Mini Session egy órányi stúdió fotózást és 2 retusált képet tartalmaz, amelyet privát online galériából választhatsz ki. Ez tökéletesen alkalmas pár közeli portré hozzáadásához megjelenéseidhez / önéletrajzodhoz.


További Képvásárlási lehetőségek:

A választott képvásárlási lehetőség attól függ, mire van szükséged. Ha ebben a másodpercben nem vagy biztos benne, hogy mire van szükséged, ne aggódj. Nem kell előre döntened, és később áttekinthetjük az opciókat.

Teljes képgaléria (közepes felbontás): Szerezd meg a képek teljes galériáját, nem retusálva, közepes felbontásban, tökéletes mindenre, amire online szükséged van.

Teljes képgaléria (nagy felbontás): A képek teljes galériája, nem retusálva, nagy felbontásban. Tökéletes online és nyomtatáshoz

Retusált képek: 5, illetve 10 pluszban kiválasztott kép esetén mennyiségi kedvezmény érhető el.

Personal Branding

  • Untitled photo
  • Untitled photo
  • Untitled photo
  • Untitled photo

A "Personal Branding" fotózás három órányi stúdió fotózást és 15 retusált képet tartalmaz, amelyet privát online galériából választhatsz ki. Tökéletes a sokféle koncepciójú kép készítéséhez. Ebben az időszakban akár 3-5 átöltözés is lehetséges, és 3/4-es és teljes alakos fotókat is tartalmazhat.


• Guided shoot • High end retouching • Wardrobe consultation • Unlimited outfit changes • Preparation guidelines • Facial expression coaching • One and one advice for image selection


Hogyan is zajlik a fotózás?

Először is üdvözöllek majd a lenyűgöző stúdiómban, felakasztom a ruháidat és segítek kiválasztani a legjobbakat a fotózásra. Amint minden készen áll, körbevezetlek téged és megmutatom az apró pózolási trükköket, elmondom kreatív tanácsaimat, amik a jövőben minden kamera előtti szereplésnél hasznosak lesznek számodra. Majd pedig készítek néhány tesztfotót. Folyamatosan állítom hozzád a világítást, segítem ruha választásaid és finom hangolom pózaid a fotózás során, mert számomra a legfontosabb a lenyűgöző eredmény elérése.

Rengeteg idő áll az ügyfeleim rendelkezésére a tökéletes üzleti portrék eléréséhez.

A fotózás közben a „tethered shooting” segítségével majd átnézzük nagy kijelzőn a már elkészült képeket, hogy lássuk melyikekkel vagy a legjobban elégedett, és soha nem sértődöm meg, ha valamilyen beállításból még újabb képeket szeretnél - számolok azzal, hogy képesek vagyunk lenyűgöző üzleti portrékat készíteni és tartós kapcsolatot tudok kialakítani ügyfeleimmel.

Minden retusált képet egyedileg szerkesztek, hogy olyan kipihentnek, egészségesnek és fókuszáltnak tűnj, mint a legjobb napjaidon. Szakterületem a természetes retusálás, amely biztosítja, hogy úgy nézz ki, mint valójában.

A feldolgozott képeket több megjelenítési formátumra optimalizált képkivágással, ezáltal több változatban készítem el és teszem online privát galériában elérhetővé:

• teljes nyomdai méret • Honlap adott részeire méretezve • Facebook profilkép és cover fotó • Instagram kép • LinkedIn profilkép és cover fotó

Ennek az az oka, hogy biztosítani szeretném az ügyfeleim, hogy nem lesz extra munkára szükségük a fotók felhasználásához.

Csoportos Üzleti Portrék

  • Headshot promo - 2021 - 003
  • Headshot promo - 2021 - 005

A potenciális ügyfelek szeretik látni, kivel fognak majd együtt dolgozni. Akár a vállalati webhelyen található profilok, akár a LinkedIn, akár az e-mail aláírások esetében a cég dolgozóinak portréi fontos részét képezik az üzleti tevékenységnek.

Egy munkahelyi csapat tagja vagy? Akkor mutassátok meg magatokat a világnak. Semmi sem tesz nagyobb pozitív benyomást az ügyfeleitekre, mint látni a csapatot, akikkel dolgozhatnak. Add meg nekik ezt a lehetőséget és mutasd meg nekik mit jelent számodra az üzlet. A lehető legszebb módon, természetesen.

Konzisztens üzleti portrékat szeretnél alkalmazottaid számára? Folyamatosan kövessük nyomon ahogy a cég új alkalmazottakkal bővül? Már meglévő fotóitokhoz illeszkedő képeket szeretnél csapatod új tagjairól?

Nem számít, hogy a csapat öt ember vagy ötszáz fő, van tapasztalatom és erőforrásaim a minőségi üzleti portrék elkészítésére, amelyeket mindenki szeretni fog.

5 vagy annál több fő esetén igény szerint kihelyezem a „stúdiót” a cég telephelyére, hogy minél rugalmasabban tudjuk megvalósítani a fotózást és kevés időt vegyünk el a dolgozók munkaidejéből.

Hiszem, hogy ha ügyfeleim élvezik a fotózás folyamatát, akkor boldogabbak lesznek a végeredményével is. Célom, hogy nyugodt, szórakoztató élményt nyújtsak, amely a minőségre és a hatékonyságra összpontosít. Szeretném, ha Te és Mindenki, akivel együtt dolgozol, várja a fotózás napját, és ha egyszer velem dolgozik, akkor a jövőben mindig fogja.


Miben egyedi az én szolgáltatásom:

• Törődöm Veled és Vállalkozásoddal. Célom a vállalkozások megerősítése és a márkák növekedésének segítése. Komolyan veszem ezt a küldetést.

• Felkészülten érkezem. Hajlakk a kósza hajszálakra, kőpúder a mattításhoz, szösztlenítő henger, hordozható tükör, zene ... Amire szükségetek van, nálam lesz. Minden elkészült kép az én felelősségem, és ezt a felelősséget komolyan veszem.

• A munkatársaid kedvelni fognak engem. Barátságos, kedves és szórakoztató személyiségként jellemeznek korábbi ügyfeleim. Így azok az emberek is, akik nem szeretnek fényképeken szerepelni, pillanatok alatt feloldódnak és nevetnek.

• A hatékonyság kritikus. Nem csak gyorsan dolgozom, hanem minden olyan technológiát felhasználok, amellyel megkönnyítem az életeteket. Az online ütemezés, az azonnali képmegtekintés és kiválasztás, az online privát galériák és egyebek biztosítják, hogy ne ragadjam el túl sok időtöket a munkátoktól.

• SZERETni fogjátok a fotókat - tudom, hogy az irodában a legtöbb ember körülbelül ugyanolyan izgatottan várja a fotózási napot, mint egy fogorvosi rendelést, de amint meglátjátok, hogy mit alkothatunk együtt, már senki sem fogja így érezni. Szeretnéd tudni, mit mondanak rólam ügyfeleim? Olvasd el ezen a linken:

• A csoportos fotózások díjazása a kitelepülési napidíjon túl a résztvevők számának függvényében kedvezményesen módosul.

• helyszíni / későbbi online visszanezes es kepkivalasztas (Tethered shooting) > praktikus, gyors, elegedettek legyenek

• a cég imázsához illeszkedő háttér választás


Céges Rendezvényekre kihelyezett Üzleti Portré Fotózás

• A piacvezető márkák és vállalkozások kihasználhatják a kiállításokat és konferenciákat, mint tökéletes alkalmat profi üzleti portrék készíttetéséhez. Lehetővé teszi a nagy, földrajzilag elszórt munkaerővel rendelkező vállalatok számára, hogy lenyűgöző és konzisztens üzleti portrékat kapjanak. Ha egy rendezvényen üzleti portré készítő mini stúdió érhető el, az értékes termékek és szponzorok számára is, fantasztikus marketingeszközként működik.

• A kihelyezett mini stúdióban óránként akár 15 ember fotózása is lehetséges.

• A rendezvények és a nagy volumenű üzleti portré fotózások díjszabása fél napra (4óra) / egész napra (8 óra) szól.

• Helyszíni képkiválasztás biztosítása is elérhető. Segédem minden résztvevőt végigvezet a portrék visszanézésének folyamatán, miután lefényképeztem őket, és segít kedvenc képük kiválasztásában.

• Fájlok rendszerezése: Az összes digitális fájl rendszerezéséhez a legújabb digitális technológiát használom. A kiválasztott képeket munkaköri csoport / munkakör, vezetéknév szerint ábécé sorrendbe állítom össze. Az 1234.jpg helyett az összes fájl a képen szereplő személy nevét kapja, HR_Tóth_Csilla.jpg. Ez sokkal könnyebbé teszi a képek kezelését cégen belül.

• Smink: Annak érdekében, hogy mindenki jobban tudjon kinézni, biztosíthatok egy helyszíni kiközvetített smink szolgáltatást, így mindenkinek, akit fotózok, lehetősége van a gyors korrekciókra, mielőtt a kamera elé kerülne.

• Azonnali kézbesítés kiegészítő lehetősége valóban megnöveli a mini stúdió „wow faktorát”. Minden résztvevő kiválaszthatja kedvenc képeit és azonnal elérhetővé teszem számára.

• Retusálás: Igényektől függően érdemes retusált képet választani minden egyes fényképezett személy számára. Ez magában foglalja a kóbor szőrszálak eltávolítását, az arc csillogásának csökkentését, a foltok eltávolítását és a szem alatti sötét karikák halványítását.


Ha fontos számodra, hogy a lehető legjobb első benyomást gyakorold az üzleti portré fotód frissítésével, lépj kapcsolatba velem, hogy megtervezzük a fotózásod. Bízom benne, hogy segíteni tudok a lehető legjobb vizuális online benyomás kialakításában rólad.

Készen állsz a közös munkára?

Vedd fel velem a kapcsolatot még ma, hogy elkezdhessük a fotózás megtervezését!